Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se
5 osvježavajućih energetskih bombi

5 osvježavajućih energetskih bombi


02. 07. 2023.

Unos voća i povrća izuzetno je važan dio naše prehrane. Obiluju vitaminima, štite organizam, podižu raspoloženje, pomažu pri mršavljenju- prednosti je zaista puno. Voda je zasigurno najzdravije piće, no ponekad se zaželimo doze okusa i drugačijeg osvježenja. Vjerujemo da ste željni probati prave prirodne sokove koje nemate prilike često piti. Naime, takvi sokovi u kafićima koštaju puno ili previše u odnosu na količinu, a kupovni sokovi često su puni aditiva i šećera pa tako pijemo sve osim zdravih prirodnih sokova. Danas sebi i svojim najdražima možete pripremiti velik broj različitih kombinacija sokova od voća i povrća za koje ćete znati od čega su zaista spravljeni.  Djeca će uživati u vitaminima, koje možda ne bi tako lako konzumirali, a Vi u energetskoj jutarnjoj bombi ili osvježenju od napornog dana.

Donosimo Vam 5 jednostavna i brza recepta za vitaminsku "bombu" iz Vašeg sokovnika kao inspiraciju, a koja ćete jednostavno obožavati!

Rashlađene sastojke dolje navedenih recepata stavite u sokovnik te dodajte vode ovisno o željenoj gustoći soka i zasladite po želji.

Uživajte u svojoj čaši zdravlja i osvježenja! 

 

CITRUS MANIJA

- 2 grejpfruta
- 2 naranče
- 6 mandarina
- 2 limuna 


FANTASTIČNA TROJKA

- 3 mrkve 
- 3 breskve
- 3 marelice


LJETNO OSVJEŽENJE

-pola ananasa
- 2 naranče
- 1 limun

YUMMY

- šalica borovnica
- šalica brusnica
- šalica jagoda
- šalica malina
- malo lubenice (kriška)

BOBIČNJAK

-1 šalica borovnica

- pola šalice grožđa (crno ili bijelo)
- 1 šalica trešnji ili višnji (može oboje)
- ¼  dinje

 

 

Nekada je jednostavnost i najbolja, dovoljno je kupiti nekoliko naranči ili limuna i u citruseti napraviti ukusnu limunadu- ne zahtjeva puno vremena, a ni čišćenja nakon korištenja. Dobro će poslužiti i kao dodatak čaju (ljeti rashlađenom), jednostavno skuhajte čaj iz vrećice, rashladite ga i dodajte iscjeđeni limun ili kombinaciju citrusa za puni okus, uz malo leda i jedan listić mente, dobit ćete osvježavajuće, zdravo i niskokalorično piće koje vole i veliki i mali.

                               

Svoj idealni sokovnik ili citrusetu pronađite kod nas i započnite pripremu ovih zdravih napitaka što prije!